Verbouwing dijkwoning, Koedijk

Koedijk

De opdracht

Reyer kreeg een telefoontje: “kun je even bij ons langskomen?” Na een aantal fijne gesprekken met de familie Doeve, is een compleet wensenplan en kostenraming opgesteld. In de oude situatie was de begane grond van het voorhuis de woonkamer gelegen, en waren op de eerste verdieping twee slaapkamers en een heel klein badkamertje te vinden. Het achterhuis was gedeeltelijk keuken, badkamer en twee rommelkamers.

Vakmannen van dit project

Het resultaat

Het werd een volledige verbouwing van de woning. Een super mooi project, waarin wij bij Wildeboer Bouw het volste vertrouwen hebben gekregen. En dat waarderen we zeer!

Met ondersteuning van 3D-tekeningen hebben we het project goed in kaart kunnen brengen.

In de nieuwe indeling is het voorhuis volledig gebruikt om te slapen en douchen. Op de begane grond vind je nu een toilet, wasruimte en een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Het achterhuis is één mooie open ruimte geworden met keuken en woonkamer, die in het midden deels wordt onderbroken door de hal.

Ook heeft de buitenkant van de woning een metamorfose ondergaan; zo hebben we beide daken van buiten geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakpannen, dakramen en goten. Het achterhuis kreeg een potdeksel betimmering en nieuwe kozijnen. Dit is het fraaie eindresultaat!