Menu
Terug naar overzicht

Groot onderhoud aan vakwerk villa

Hoe een een grondige dakinspectie van een prachtige villa in het bosrijke Bergen resulteerde in een maatwerk offerte en vakwerk in alle opzichten.

Bekijk het project
Particulier
1 / 1
Bergen | Eeuwigelaan
In alle opzichten noemen we dit vakwerk
Maatwerk

Na een grondige dakinspectie van een prachtige villa in het bosrijke Bergen schakelden wij RR Bouwadvies in, waar wij vaker de samenwerking mee opzoeken als het gaat om complexe en gedetailleerde inspectierapporten. Het rapport en de begroting van Wildeboer Bouw resulteerden in een offerte op maat.
De dakpannen, panlatten, alle zinken onderdelen en drie dakkapellen werden vervangen. Tevens is het volledige dak vanaf de buitenzijde geïsoleerd. Daken van dit soort panden zijn nooit recht en in dit geval stond er in het midden van twee dakkapellen een gemetselde dam. Daardoor besloten wij de dakkapellen in het werk uit te timmeren. Preciziewerk! Buiten de dakrenovatie om bleken diverse andere houten onderdelen van de villa er slecht aan toe. Die zijn door ons, in samenwerking met Kamp Schilders, vakkundig hersteld. Na buitenom volledig te zijn geschilderd kan deze prachtige vakwerk villa er weer jaren tegen. 

Onze recente nieuwsbrief al gezien?
Onze recente nieuwsbrief al gezien?

Vlak voor het kerstreces verzonden wij een actuele nieuwsbrief. Gemist?
Lees hier