Menu
Terug naar overzicht

Het hoeft niet allemaal ineens

Over droomhuis gesproken… Deze onder architectuur gebouwde vrijstaande villa leek een uitdaging die zijn weerga niet kent, maar bleek een huzarenstukje in samenwerking dat wij dit op onze palmares hebben kunnen bijschrijven.

Bekijk het project
Particulier
1 / 1
Camperduin | Hargerweg
Houtbouw wordt huzarenstuk aan de Hargerweg
De rijke geur van hout verhoogt de woonsfeer

Het in de zomer van 2018 aan ons gepresenteerde schetsplan was ambitieus en uitdagend. Een geheel in hout opgetrokken villa met bijgebouwen waarbij al onze ambachtelijke kennis en kunde werden aangesproken. In het najaar van 2020 konden wij deze houten villa met ingewikkelde balkenconstructies en fraaie zichtlijnen met gepaste trots opleveren.
Een project als dit vergt nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, architect, tekenaars en rekenaars, toeleveranciers en ons, de aannemer. De ‘meester’lijke ontwerpen van Buro Nord, waar Maarten Meester de creatieve eer toekomt, vormden de basis voor de aanpassingen, herzieningen en onvermijdelijke tegenvallers waar projecten van deze kwaliteit en omvang onherroepelijk mee te maken krijgen. BIM maakte het hele bouwproces, door vooraf eventuele problemen te tackelen, uitstekend beheersbaar. 

Onze recente nieuwsbrief al gezien?
Onze recente nieuwsbrief al gezien?

Vlak voor het kerstreces verzonden wij een actuele nieuwsbrief. Gemist?
Lees hier