Menu
Terug naar overzicht

Weergeven waar Wildeboer Bouw voor staat

Voor de verbouwing van ons eigen kantoor stelden we hoge eisen waarbij duurzaamheid nog vóór hoeveelheid beschikbare vierkante meters ging. Weloverwogen kozen we daarbij voor natuurlijke materialen.

Bekijk het project
Zakelijk
1 / 1
Schoorl | Ons eigen kantoor
Representatief, duurzaam en prettig om te werken
Kantoor is onze visitekaart

Het pand werd volledig van zijn schil ontdaan, wat overbleef was een frame. Het ontwerp is het resultaat van interne krachtenbundeling, waarbij wensen en eisen vertaald werden naar mogelijkheden. De buitenzijde werd betimmerd met fraké. Een thermisch verduurzaamde houtsoort waarover wij u graag meer vertellen. De afwerking met Wood-Sealer® ontslaat ons de komende decennia van meer onderhoud dan eens per jaar de ragebol te hanteren. Logisch dat wij dit ook voor onze opdrachtgevers veelvuldig toepassen.

Biobased isoleren voor een gezond werk- en leefklimaat

Bij het warmte- en geluidsisoleren gingen wij volledig biobased te werk: een deken van natuurlijke vlasvezel blijkt een beproefd en CO2 neutraal alternatief voor de reguliere producten! Omdat we uiteraard onze stookkosten willen beheersen, maar ook ongestoord en ongehoord gesprekken met relaties, opdrachtgevers en elkaar willen voeren, besteedden we ook veel aandacht aan de isolatie van de binnenwanden. Door deze af te werken met houten vloerdelen, kregen we dat robuuste beeld waar we naar zochten.