Menu
Terug naar overzicht

Complete verbouwing woonhuis en zomerhuis

Een voor jezelf en een voor een ander.

Bekijk het project
Particulier
1 / 1
Bergen | Van Peltlaan
Verbouwing woonhuis en zomerhuis
Een bijzondere opdracht met een prachtig resultaat

Als ondernemer uit een familiebedrijf was deze opdrachtgever op zoek naar een bouwpartner die dezelfde taal spreekt. De match werd gevonden met Wildeboer Bouw. De opdracht was omvangrijk: verbouwing van het woonhuis en complete verbouwing van het zomerhuis. 

Het van oorsprong geschilderde metselwerk van de woning is buitenom volledig gereinigd onder hoge druk met een hoge temperatuur. Het resultaat is verbluffend! Binnen zijn we gestart met de vloerisolatie van de begane grond. Een doorbraak resulteerde in een ruime, open keuken met veel licht. De wanden zijn strak gestuct en de vloer is afgewerkt met visgraatparket. 

Het zomerhuis

De zomer vieren in eigen land is een feestje in dit lichte zomerhuis. Wildeboer heeft de gehele aanbouw van de woning gerealiseerd, deze is betimmerd middels een open gevelconstructie. 

Binnen is de vakantiewoning voorzien van een sfeervolle, nieuwe badkamer en vervolgens volledig afgewerkt voor de verhuur. Dit prachtige zomerhuis 'Casa de Pelt' is te huur via booking.com als vakantiewoning. 

Onze recente nieuwsbrief al gezien?
Onze recente nieuwsbrief al gezien?

Vlak voor het kerstreces verzonden wij een actuele nieuwsbrief. Gemist?
Lees hier