Menu
Terug naar overzicht

Na een geslaagde verbouwing binnen, mochten wij ook de buitenzijde doen

In Bergen mochten wij, na een paar jaar daarvoor de binnenzijde grondig te hebben verbouwd, de buitenzijde aanpakken van deze vrijstaande woning in Bergen. Het evenwicht tussen binnen en buiten en tussen toen en de toekomst is hersteld. 

Bekijk het project
Particulier
1 / 2
Terug naar overzicht

Fraké is een toekomstbestendig en vooral klimaatvriendelijk product

Fraké is een loofhoutsoort uit verantwoord beheerde bossen in West-Afrika. Deze snelgroeiende houtsoort wordt voor buitengebruik thermisch veredeld en verduurzaamd. Hierdoor worden zowel de levensduur als de onderhoudsinterval verlengd.

Bekijk het project
Particulier
2 / 2
Bergen | Hartenweidje
Eerst binnen, toen buiten. Zo maakten wij een droomhuis.
Vernieuwd droomhuis in vertrouwde omgeving

Na een paar jaar geleden de binnenzijde grondig te hebben verbouwd, mocht Wildeboer Bouw de buitenzijde aanpakken van deze vrijstaande woning in Bergen. Raad Architecten maakte het ontwerp om meer evenwicht te brengen tussen binnen en buiten. Ook wensten de opdrachtgevers zoveel mogelijk te verduurzamen en dus te isoleren. Ruimtewinst voor de verdieping bleek ook een wens, uiteraard met respect voor de uitstraling van de asymmetrische dakhellingen. Het dak werd uitgebouwd met exact eenzelfde dakkapel als een eerdere opbouw en bedekt met nieuwe vlakke dakpannen. De vernieuwingen pasten als gegoten bij het bestaande pand. De kozijnomlijstingen maakten wij in fraké, een duurzame en onderhoudsarme houtsoort. De metamorfose was compleet nadat de oorspronkelijk bakstenen gevels glad gestuct werden. De balans tussen het moderne interieur en de buitenzijde van de woning is hersteld. Hier zullen de bewoners nog jarenlang genieten van hun vertrouwde omgeving in een vernieuwd droomhuis!

Onze recente nieuwsbrief al gezien?
Onze recente nieuwsbrief al gezien?

Vlak voor het kerstreces verzonden wij een actuele nieuwsbrief. Gemist?
Lees hier