Verbouwing woonhuis en zomerhuis, Bergen

Bergen

Woonhuis

Als ondernemer uit een familiebedrijf was deze opdrachtgever op zoek naar de juiste partner die dezelfde taal spreekt. Zij vonden een goede match bij Wildeboer. De opdracht: verbouwing van het woonhuis en een complete verbouwing van het zomerhuis. Een te gekke opdracht met een prachtig resultaat.

Het van oorsprong geschilderde metselwerk van de woning in Bergen is buitenom volledig gereinigd onder hoge druk met een hoge temperatuur. Het resultaat is verbluffend!
Binnen zijn we gestart met de vloerisolatie van de volledige begane grond. De doorbraak van een muur heeft geresulteerd in een ruime, open keuken met veel licht. De wanden zijn strak gestuct en de vloer is afgewerkt met een prachtige visgraat parket vloer.

Vakmannen van dit project

Zomerhuis

De zomer vieren in eigen land is een feestje in dit lichte zomerhuis. Wildeboer heeft de gehele aanbouw van de woning gerealiseerd. De aanbouw is betimmerd middels een open gevelconstructie.

Binnen is de vakantiewoning voorzien van een sfeervolle, nieuwe badkamer en vervolgens volledig afgewerkt voor de verhuur.
Dit prachtige zomerhuis 'Casa de Pelt' is te huur via booking.com als vakantiewoning.